Stop the press! Η star παντρεύεται το καλοκαίρι και αυτός θα είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Stop the press! Η star παντρεύεται το καλοκαίρι και αυτός θα είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς

Γάμος... νο.3

Η star έχει επανέλθει στο προσκήνιο και στη μουσική βιομηχανία πολύ δυναμικά το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι πως το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε για εκείνη τώρα, είναι ένας γάμος. Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν σου πηγαίνει με τίποτα το μυαλό και όταν τα μαθαίνεις πέφτεις λίγο από τα σύννεφα.

Μπορεί η συγκεκριμένη star να ήταν κάπως άστατη με τις σχέσεις, αλλά και τους γάμους της, ωστόσο όντας το είδωλο των παιδικών μας χρόνων πάντα της τα συγχωρούσαμε όλα. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει πολύ δυνατό comeback και ο φίλος της είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της παρά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν.

Το γεγονός ότι θέλουν να παντρευτούν μόνο εκπληξη μας προκαλεί και το σίγουρο είναι πως θα θέλαμε πολύ να δούμε να γίνεται αυτός ο γάμος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life&Style λοιπόν η Britney Spears είναι έτοιμη ξανά να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/

Έπειτα από τέσσερις μήνες μαζί με τον Sam η 35χρονη τραγουδίστρια είναι έτοιμη να ντυθεί και πάλι νυφούλα και να σταθεί στο πλάι του καλού της. Μία πηγή κοντά στην Britney μάλιστα αναφέρει, πως η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να αγοράσει δαχτυλίδι και να κάνει την καυτή ερώτηση στον Sam. Της αρέσει πολύ η ιδέα του να κάνει αυτή την πρόταση και το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε το «ναι» από τον Sam.

Αν όλα πάνε καλά και όπως τα περιμένει η Brit, τότε το καλοκαίρι θα έχουμε ακόμη έναν γάμο στο Hollywood.