Έχει φουσκώσει απίστευτα πολύ! Η Beyonce μόλις μας απέδειξε πως είναι η πιο στυλάτη εγκυμονούσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχει φουσκώσει απίστευτα πολύ! Η Beyonce μόλις μας απέδειξε πως είναι η πιο στυλάτη εγκυμονούσα

Δες τη στην τελευταία της εμφάνιση

Πριν από περίπου δύο μήνες η Beyonce με μία πολύ γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό η οικογένεια της με τον Jay Z και τη Blue Ivy, θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη, αφού είναι έγκυος σε δίδυμα.

Ήταν κάτι που ήθελαν εδώ και πάρα πολύ καιρό με τον σύζυγο της και το όνειρο τους επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, αφού μέχρι το καλοκαίρι η star θα αρχίσει και πάλι να αλλάζει πάνες και να μένει ώρες άυπνη, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά τα παιδάκια της.

Αν μας ρωτάς, δύο είναι οι εγκυμοσύνες που μας έχουν χαροποιήσει το τελευταίο διάστημα, αυτή της Amal Clooney και αυτή της Queen Bey. Είναι φυσικά περιττό να αναφέρουμε, πως η Beyonce ακόμη και με φουσκωμένη την κοιλίτσα παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση, ενώ το σώμα της παραμένει απίστευτα καλλίγραμμο.

17596486 269989130126171 6903697308802613248 n

Στην τελευταία της εμφάανιση η 35χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα στενό-εφαρμοστό μακρύ μπλε φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της, αλλά και την υπερβολικά φουσκωμένη κοιλίτσα της.

2017 04 03 4