Η φωτογραφία που κοινοποίησε η Kim Kardashian στο Instagram είναι τουλάχιστον συλλεκτική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία που κοινοποίησε η Kim Kardashian στο Instagram είναι τουλάχιστον συλλεκτική

Πραγματικά αξίζει να τη δεις

Η Kim Kardashian εδώ και κάποια χρόνια –από τότε που κυκλοφόρησε το απαγορευμένο βίντεο της δηλαδή- έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο όνομα στο χώρο της showbiz και φυσικά έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Δεν γίνεται να υπάρξει μία μέρα που δεν θα τη δούμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης ή να ποστάρει στα social media.

Γι’ αυτό και καταλαβαίνεις πως μετά την ληστεία της στο Παρίσι και την αποχή της, τόσο από τα social, όσο και από τις δημόσιες εξόδους ένα στερητικό σύνδρομο το πάθαμε. Δεν ήταν και λίγοι 3 μήνες χωρίς τη reality star στην καθημερινότητα μας. Ευτυχώς όμως από τότε που επέστρεψε –ήταν αρχές Γενάρη- δεν σταματάει λεπτό να ανανεώνει το site της και τα social media της.

Εχθές η Kim κοινοποίησε στο προσωπικό της account της στο Instagram μία φωτογραφία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις. Η αλήθεια είναι πως η star δεν μοιράζεται συχνά με τους fan της φωτογραφίες από το παρελθόν, όμως αυτή η παιδική της φωτογραφία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Είναι κάπου σην δεκαετία του 90’ και στην φωτογραφία ξεχωρίζει πεντακάθαρα η Kim παρέα με την Kourtney.

https://www.instagram.com/p/

Μπορεί να ειναι σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά ξεχωρίζεις με άνεση ποια είναι ποια. Η Kourtney μάλιστα, θα λέγαμε βε βεβαιότητα πως δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Σε αντίθεση με την Kim, που εννοείται μοιάζει αρκετά με το σήμερα, αλλά είναι φανερό πως κάτι έχει πειράξει. Όπως και να ‘χει πάντως, η φωτογραφία αυτή είναι τουλάχιστον συλλεκτική και δεν πρέπει να την χάσεις.