Αποκαλύψεις&μυστικά στο φως:Οι δηλώσεις που καίνε τη Mel B στο διαζύγιο της με τον Stephen Belafonte

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκαλύψεις&μυστικά στο φως:Οι δηλώσεις που καίνε τη Mel B στο διαζύγιο της με τον Stephen Belafonte

Τι έχει να πει άραγε για αυτά η τραγουδίστρια;

Τον προηγούμενο μήνα η Mel B κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, από τον επί δέκα χρόνια σύζυγο της Stephen Belafonte, με την αιτιολογία πως είχαν διαφωνίες σαν ζευγάρι και πως είχε βιαιοπραγήσει πολλές φορές εναντίον της.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η σταρ άλλαξε την κατάθεση της και συμπλήρωσε πως θέλει την αποκλειστική κηδεμονία της 5χρονης κόρης τους Madison, ενώ θα μπορεί να βλέπει κανονικά τις δύο μεγαλύτερες κόρες του. Όταν η Mel B παραδέχθηκε δημόσια πως ο σύζυγος της τη χτυπούσε, ανέφερε επίσης πως την ανάγκαζε να παίρνει μέρος σε σεξουαλικές πράξεις και όχι μόνο με τους δυο τους.

Πριν από λίγες ημέρες η Lady Victoria Hervey υποστήριξε πως ήταν ένα από τα κορίτσια που κατά καιρούς είχε συμμετάσχει σε ερωτικά παιχνίδια με το ζευγάρι, τα οποία γινόντουσαν εν αγνοία της τραγουδίστριας. Ωστόσο μία ακόμη κοπέλα που έτυχε να συνδεθεί με το ζευγάρι αποκάλυψε πράγματα, τα οποία καίνε τη Mel B και όσα έχει πει μέχρι σήμερα.

Η 32χρονη Siara Dianda αποκάλυψε πως το μακρινό 2007 που έτυχε να συνευρεθεί ερωτικά με το ζευγάρι, η Mel B ήταν εκείνη που είχε τα ηνία και έδινε τις εντολές. Ήταν η αρχηγός του ζευγαριού, ανέφερε χαρακτηριστικά. Η τραγουδίστρια είχε πάει με τον σύζυγο της στο strip club, Golden Mile, όπου και γνώρισε τη Siara.

3F1886BA00000578 4394798 image m 24 1491732651948

H 41χρονη σταρ στις μέχρι τώρα δηλώσεις της έχει πως ο σύζυγος της την ανάγκαζε να συμμετέχει στα ερωτικά παιχνίδια, ενώ η χορεύτρια είπε σχεδόν το αντίθετο. Ποια από τις δύο λέει άραγε την αλήθεια; Θα μάθουμε σύντομα.