Λίγους μήνες μετά τον κρυφό γάμο, η πιο sexy ηθοποιός του Hollywood περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγους μήνες μετά τον κρυφό γάμο, η πιο sexy ηθοποιός του Hollywood περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Όλο εκπλήξεις είναι αυτή η κοπέλα

Κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου μάθαμε –λίγο καθυστερημένα βέβαια- πως η πιο όμορφη και σέξι ηθοποιός του Hollywood παντρεύτηκε κρυφά, ανταλλάζοντας με τον καλό της όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Στον γάμο της παρευρέθηκαν λίγοι και καλοί άνθρωποι και κυρίως οι πολύ στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού. Τον Δεκέμβριο το Byron Bay έγινε το μέρος που τους ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου έστω και στα κρυφά. Λίγο καιρό αργότερα η star κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία με μία έξυπνη κίνηση μας έδειξε πως παντρεύτηκε.

https://www.instagram.com/p/

Τώρα 4 μήνες μετά τον γάμο της, δημοσιεύματα που μεταδίδει το NW magazine, αναφέρουν πως η όμορφη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η 26χρονη και super sexy Margot Robbie και ο αγαπημένος της, Tom Ackerley, όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα αποκτήσουν παιδάκι.

https://www.instagram.com/p/

Μία πηγή αναφέρει πως η σταρ μάλλον διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στον γάμο της το Δεκέμβριο. Όπως και να έχουν τα πράγματα η ηθοποιός σίγουρα είναι τρισευτυχισμένη με αυτό το γεγονός και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή την επιβεβαίωση της.

Σου θυμίζουμε άλλωστε πως στο παρελθόν η Margot είχε αναφέρει πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά: «Θα ήθελα να κάνω «τόνους» παιδιά. Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που αποτελούνταν από τέσσερα παιδιά, οπότε αυτός μου ακούγεται ένας καλός αριθμός».