Μα πόσο έχει φουσκώσει; Η Beyonce λίγο καιρό πριν γεννήσει μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πόσο έχει φουσκώσει; Η Beyonce λίγο καιρό πριν γεννήσει μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στυλάτη ακόμη και στην εγκυμοσύνη

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Beyonce με μία ανάρτηση της στο προσωπικό της account στο Instagram μας ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο όχι ένα, αλλά δύο παιδάκια.

Όπως καταλαβαίνεις ήταν η top είδηση του 2017, η οποία ίσως και να επισκίασε το διαζύγιο των Brangelina. Έκτοτε η τραγουδίστρια κάνει συχνά πυκνά εμφανίσεις με την οικογένεια της και εν αναμονή των διδύμων της μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφερθούμε στα outfits της γιατί ο σχολιασμός είναι πραγματικά περιττός.

Μπορεί η Queen Bey φουσκώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ, αλλά κάνει τη μία τέλεια εμφάνιση πίσω από την άλλη. Δεν είναι και πολύ εύκολο άλλωστε να είσαι στυλάτη, όταν έχεις μία τόσο μεγάλη κοιλίτσα. Αυτό όμως δεν ισχύει για τη Beyonce, η οποία ακόμη και με την κοιλιά φουσκωμένη παραδίδει μαθήματα στυλ.

https://www.instagram.com/p/

Η σταρ πέρασε τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένεια της και καλούς φίλους και η μητέρα της πόσταρε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες με τη Beyonce. Μα πραγματικά πόσο πολύ έχει φουσκώσει;

https://www.instagram.com/p/