Η αποκάλυψη του Scott Disick για την Kourtney Kardashian που δεν θα πιστεύεις με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη του Scott Disick για την Kourtney Kardashian που δεν θα πιστεύεις με τίποτα

Είναι πραγματικά απίστευτο

Μία αποκάλυψη έκανε ο Scott Disick στο επερχόμενο επεισόδιο του KUWTK, την οποία υπό κανονικές συνθήκες και αν δεν είχε μία σχεδόν διαφωτιστική συνομιλία με την Kim δεν θα πιστεύαμε ούτε με σφαίρες (που λέει και η έκφραση).

Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία και θα σου πούμε ευθύς αμέσως τα σχέδια του Scott. Σύμφωνα λοιπόν με όσα εξομολογήθηκε και επειδή πάντα αγαπούσε και αγαπάει την Kourtney, σκέφτηκε πως θέλει και μπορεί να είναι ξανά μαζί της και με τα παιδιά του και γι’ αυτό κανόνισε και το πρόσφατο (σχετικά) ταξίδι τους στο Aspen.

«Η Kourtney και εγώ έχουμε αρχίσει να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί και γι’ αυτό κανόνισα να πάμε αυτό το ταξίδι με τα παιδιά. Μοιάζει με τις παλιές καλές μέρες. Ξέρω πως αυτό που η Kourtney θέλει από εμένα είναι να είμαι υγιής και να σταματήσω το αλκοόλ. Και αλήθεια κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια να είμαι παρών σε όλο αυτό», αναφέρει ο Scott.

FAMEFLYNET Kardashian Sisters Meet Each Other For Lunch In Los Angeles

Και ομολογούμε κι εμείς πως οι δυο τους τότε φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι. Όμως αντιλαμβανόμαστε, πως όχι μόνο φαινόταν, ήταν κιόλας. Κι εκεί έρχεται ο Scott και πετάει την «βόμβα» του. Αποκάλυψε λοιπόν, πως της αγόρασε δαχτυλίδι προκειμένου να της κάνει πρόταση και να παντρευτούν και να ζήσουν όλοι μαζί σαν μία κανονική οικογένεια.

Δεν γνωρίζουμε και ούτε μας αναφέρει ποια ήταν η απάντηση της, αλλά αν κρίνουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις τους μάλλον αρνήθηκε.