Γιάννης Πλούταρχος - AL BANO. Η κοινή εμφάνιση τους στο Greek Idol και οι αποκλειστικές δηλώσεις στο Queen.gr

Γιάννης Πλούταρχος - AL BANO. Η κοινή εμφάνιση τους στο Greek Idol και οι αποκλειστικές δηλώσεις στο Queen.gr

To Queen.gr βρισκόταν στα; Παρασκήνια του Greek Idol και δε θα μπορούσε να μην συνομιλήσει με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και τον διάσημο Ιταλό ερμηνευτή. Η διάκριση και η απονομή που έγινε ζωντανά συγκίνησε τους  τραγουδιστές και το κοινό απλά τους αποθέωσε.

Ο δίσκος της συνεργασίας τους "Δυο φωνές, μια ψυχή" πούλησε συνολικά 180.000 cds. Οι fans του Γιάννη Πλούταρχου στο κοινό κρατούσαν και τους 15 δίσκους του, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Heaven, Μάκης Πουνέντης ήταν εκεί για την απονομή μαζί βέβαια με την Ρούλα Κορομηλά. Ο ίδιος ανέφερε : "Τα καλά παιδιά πάνε στον Παράδεισο άρα ο Γιάννης Πλούταρχος θα πάει στην Heaven. Είναι το καλύτερο παιδί."

Μιλώντας για το δίσκο τους ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωσε μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό: "Αυτή η δουλειά, ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή προσπάθεια, με πολύ αγάπη από την πλευρά μου και από τον Albano φυσικά. Το μόνο που δεν ήξερα ήταν το πως θα το υποδεχτεί το κοινό. Με γνωρίζουν διαφορετικά, ξέρουν ότι υπηρετώ το ελαφρύ λαϊκό τραγούδι, το ερωτικό τραγούδι και δεν ήξερα πραγματικά." Ενώ ο Albano από την πλευρά του αστειευόμενος είπε: "Στη ζωή μου, πραγματικά μου συνέβησαν πάρα πολλά όμορφα πράγματα. Είχα όμως την ιδιαίτερη τύχη, να τραγουδήσω για τρεις άγιες μορφές, τον San Pio, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο και τη Μητέρα Τερέζα και βεβαίως όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτό άξιζα κι εγώ μια θέση στον Παράδεισο." Αυτό που κρατάμε επίσης είναι η πρόταση on air να παρουσιάσει το ιταλικό φεστιβάλ τραγουδιού η Ρούλα Κορομηλά. Κατά την προετοιμασία τους στα παρασκήνια ήταν απλός και δέχτηκε τις πινελιές του κομμωτή Κωνσταντίνου Δόσση. Ο γνωστός κομμωτής του Greek Idol μας είπε για τον AL BANO. " Απίστευτη τιμή και χαρά που ο ταιριαστός αυτός καλλιτέχνης δέχτηκε όλα όσα του κάναμε στα μαλλιά του και είχε τόσο χιούμορ και ευγένια".

Ο Ιταλός ερμηνευτής μετά το τέλος του παιχνιδιού μας είπε αποκλειστικά . «Θαυμάζω την Κυρία Κορομηλά και πραγματικά εννοούσα αυτό που είπα μπροστά σε όλον τον κόσμο που μας παρακολουθούσε. Πέρασα μοναδικά και ευχαριστήθηκα την συνεργασία μου με τον Γιάννη Πλούταρχο». Δηλώσεις από έναν άνθρωπο με ήθος και μεγάλη καριέρα. Ο Γιάννης Πλούταρχος από την πλευρά του ανέφερε στο Queen.gr « Ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία. Η Ρούλα είναι φίλη μου και το να παραλαμβάνω τον πλατινένιο δίσκο από εκείνη λέει πολλά. Η συνεργασία μου με τον AL BANO, μου αφήνει μια γεύση απίστευτα τιμητική. Ρίσκαρα και το ευχαριστήθηκα».