Οι νέες πληροφορίες που διέρρευσαν για το διαζύγιο των Brangelina είναι αρκετά «πικάντικες»

Ερμιόνη Σαρρή
Οι νέες πληροφορίες που διέρρευσαν για το διαζύγιο των Brangelina είναι αρκετά «πικάντικες»

Αχ βρε Brad, τα κατέστρεψες όλα!

Το διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ 8 μήνες περίπου και όλο και διαρρέουν νέα στοιχεία για τους λόγους που τράβηξε χωριστούς δρόμους. Στην παρούσα κατάσταση, η Angelina δείχνει να έχει βρει ξανά τον εαυτό της ενώ ο Brad να έχει αφήσει την εμφάνισή του στη μοίρα της. Φανταζόμαστε πως έχεις δει πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.

Σύμφωνα με το usweekly, η «μοιραία» πτήση κατά την οποία η Angelina Jolie έφτασε στα όριά της και ζήτησε διαζύγιο κράτησε 12 ώρες. Το αεροσκάφος έκανε μόνο μία στάση στο αεροδρόμιο ‘’Minnesota Falls ‘’ για ανεφοδιασμό.

Ο ηθοποιός φημολογείται πως την τελευταία ώρα της πτήσης (πριν τη στάση) δεν ήταν νηφάλιος και το προσωπικό του αεροδρομίου άκουγε τις φωνές τους, πριν καν ανοίξει η πόρτα του αεροσκάφους. Η πτήση μέχρι το Los Angeles είχε ακόμη περισσότερη ένταση με αποτέλεσμα η Jolie να ζητήσει από κάποιον ταξιδιωτικό πράκτορα να της εξασφαλίσει επιπλέον αυτοκίνητα για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών τους. Και εκεί χώρισαν οι δρόμοι τους.

Η Angelina και τα παιδιά πήραν άλλη κατεύθυνση από τον Brad Pitt , καθώς εκείνη ανησυχούσε για την κατάστασή του και το τι άλλο μπορεί να προέκυπτε.

brangelina family