Αντιμέτωποι με τον νόμο: Cheryl Cole και Liam Payne κινδυνεύουν με χρηματικό πρόστιμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αντιμέτωποι με τον νόμο: Cheryl Cole και Liam Payne κινδυνεύουν με χρηματικό πρόστιμο

Τι συνέβη με το διάσημο ζευγάρι;

Πριν από ενάμιση μήνα περίπου η Cheryl Cole και ο κατά πολύ νεότερος συντροφος της, Liam Payne έγιναν γονείς για πρώτη φορά, αφού η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Bear.

Πριν από πολύ λίγο καιρό το ζευγάρι ανακοίνωσε κι επίσημα το όνομα που διάλεξε για τον γιο του, ενώ είχε ξακαθαρίσει από την ημέρα που γεννήθηκε, ότι θα σεβαστεί την ιδιωτικότητα του και δεν θα ανεβάσει καμία φωτογραφία του στα social media.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τον νόμο και κινδυνεύει να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 200 λιρών, καθώς δεν υπέγραψαν τα απαραίτητα χαρτιά όταν γεννήθηκε ο γιος τους. Για την ακρίβεια η Cheryl και ο Liam δεν έγραψαν τον γιο τους στο ληξιαρχείο και πλέον έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο.

Μία νέα αναφορά στη Mail υποστηρίζει πως η επιβράδυνση των νέων γονιών θα μπορούσε να τους κοστίσει αρκετά, όχι όμως ότι θα έπληττε την περιουσία τους, η οποία εκτιμάται σε 30 εκατομμύρια λίρες. Όπως όλοι οι νέοι γονείς, έτσι και η Cheryl με τον Liam έχουν 42 ημέρες για να δηλώσουν νόμιμα τη γέννηση του παιδιού τους, πράγμα που σημαίνει πως έχουν ήδη καθυστερήσει 4 ημέρες.

Ωστόσο, το ζευγάρι μπορεί να έχει έναν καλό λόγο για να μην το έχει κάνει ακόμα στο τοπικό Δημαρχείο.