Η superstar έγινε μαμά για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η superstar έγινε μαμά για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

It’s a boy

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η superstar και γνωστή ηθοποιός, η οποία πριν από δύο ημέρες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, καλωσορίζοντας στον κόσμο με τον σύζυγο της, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η γλυκιά μανούλα ανακοίνωσε επίσημα την δεύτερη εγκυμοσύνη της γύρω στα τέλη Ιανουαρίου, όταν σε συνέντευξή της ανέφερε πως είναι τρισευτυχισμένη και πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Έτσι λοιπόν, πριν από δύο ημέρες το όνειρο της πραγματοποιήθηκε, αφού έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο και υγιέαστατο αγοράκι.

Η Zooey Deschanel και ο σύζυγος της Jacob Pechenik διανύουν σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σχεδόν δύο χρόνια μετά την γέννηση της κόρης τους Elsie Otter, απέκτησαν ένα αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

617676658 zooey deschanel jacob pechenik zoom adca20de 2655 4861 9f36 50690b821e73

Η πρωταγωνίστρια του New Girl δεν μας είχε αποκαλύψει τόσο καιρό ποιο είναι το φίλο του μωρού –προφανώς το κρατούσαν για έκπληξη σε όλους- όμως χάρισαν στην μικρή Elsie έναν αδερφούλη, τον Charlie Wolf, όπως τον ονόμασαν!

Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και να είναι ευτυχισμένο και γερό.

DPG Network