Η Angelina Jolie κατάφερε να παχύνει και εδώ «πέφτει» χειροκρότημα

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie κατάφερε να παχύνει και εδώ «πέφτει» χειροκρότημα

Angie, αυτή την εικόνα την περιμέναμε χρόνια!

Η Angelina Jolie γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με έναν από τους άντρες της ζωής της, τον Pax. Η γιορτή αυτή της ανήκει δικαιωματικά καθώς έχει αποδείξει και αποδεικνύει συνεχώς πως στα θέματα μητρότητας είναι πολύ ευαίσθητη. Έκτός από τα βιολογικά της παιδιά, η Angie είναι μία από τις ελάχιστες σταρς του Hollywood που έχουν αποφασίσει να χαρίσουν έναν καλύτερο αύριο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μαμά και γιος δείπνησαν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Los Angeles και βλέποντας τις φωτογραφίες τους χαρήκαμε αρκετά. Πρώτα από όλα, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις έναν έφηβο να συνοδεύει τη μητέρα του και κατά δεύτερον την Angie να έχει βρει ξανά τον «χαμένο» της εαυτό. Η ηθοποιός έχει παχύνει λιγάκι και η όψη της είναι πιο υγιής, πιο φυσιολογική. Το πρόσωπό της δεν είναι «κομμένο» και το σώμα της δείχνει πιο... φυσιολογικό.

angelina jolie pax

Εδώ και χρόνια γραφόντουσαν κείμενα για το πόσο πολύ αδυνάτιζε η συγκεκριμένη σταρ και τώρα όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο «κακό» παρελθόν! Μπορεί να μην ήταν η τυχερή της χρονιά (σε προσωπικό επίπεδο) αλλά η εμφάνισή της είναι πλέον κάτι που μας χαροποιεί.