Μετά το γάμο τι; Η όμορφη ηθοποιός σχεδιάζει να αποκτήσει παιδάκι πριν το τέλος της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά το γάμο τι; Η όμορφη ηθοποιός σχεδιάζει να αποκτήσει παιδάκι πριν το τέλος της χρονιάς

Θέλει πολύ να κάνει οικογένεια

Ένα μυστήριο υπάρχει τους τελευταίους μήνες πάνω από τη star και τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η όμορφη ηθοποιός που παντρεύτηκε κρυφά τον Δεκέμβρη που μας πέρασε στο Byron Bay τον εκλεκτό της καρδιάς της, εδώ και δύο μήνες σχεδόν έχει αναζωπυρώσει φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η αλήθεια όμως είναι πως η star δεν περιμένει ακόμη παιδάκι, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του OK! Magazine η 26χρονη ηθοποιός σχεδιάζει να γίνει μανούλα πολύ σύντομα. Εντάξει, μπορεί να μας έκρυψε τον γάμο της, όμως η εγκυμοσύνη είναι κομματάκι δύσκολο να κρυφτεί, εκτός και αν αποφασίσει να κλειστεί για 9 μήνες μέσα στο σπίτι της.

Η Margot Robbie έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει πολύ να αποκτήσει παιδιά, αφού κι εκείνη προέρχεται από μία οικογένεια με πολλά αδέρφια. Και αυτή της η επιθυμία, φαίνεται πως θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, αφού τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της Tom Ackerley, έχουν βάλει στις κύριες προτεραιότητες τους να φτιάξουν μία όμορφη οικογένεια και να αποκτήσουν ένα παιδάκι πριν το τέλος του 2017.

40FB47D100000578 0 image a 74 1496284081496

Μπορεί οι φήμες περί εγκυμοσύνης τότε να μην ήταν πραγματικές κι εμείς να περιμέναμε μάταια τις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα, όμως τώρα πια ξέρουμε πως είναι στα άμεσα σχέδια τους και πως μπορεί πολύ σύντομα να μας ανακοινώσει το νέο.