Η ανιψιά του Osama Bin Laden φωτογραφίζεται γυμνή

Η ανιψιά του Osama Bin Laden φωτογραφίζεται γυμνή

Το περιοδικό GQ φιλοξενεί τη Wafah Dufour όπως τη γέννησε η μαμά της.

Μπορεί ο περιβόητος Osama Bin Laden να μας άφησε χρόνους, φαίνεται όμως πως η οικογένειά του θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Αυτή τη φορά, ευτυχώς δεν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για μία ιδιαίτερα αισθησιακή φωτογράφιση της 26χρονης ανιψιάς του.

Η Wafah Dufour είναι η πιο γνωστή από τα 300 ανίψια του Laden, κόρη του Yeslam Bin Laden, ο οποίος ήταν ετεροθαλής αδελφός του καταζητούμενου Osama και θεωρείτε και αυτός νεκρός.

Η σέξι φωτογράφιση της κυρίας Laden, όχι μόνο έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς το να ποζάρει ολόγυμνη στην μπανιέρα, κρατώντας μόνο ένα ποτήρι σαμπάνια δεν είναι και το πιο σύνηθες θέαμα για μία μουσουλμανική οικογένεια.

Το κορίτσι βέβαια που έχει ζήσει στο Los Angeles, στην Σαουδική Αραβία, αλλά και την Γενεύη και έχει τελειώσει Νομική στην Ελβετία, στο πανεπιστήμιο Columbia, δεν αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα καταπιεσμένης κόρης, αλλά πιο πολύ κοσμοπολίτισσας που γυρνά τον κόσμο μαζεύοντας εμπειρίες και ζώντας τη ζωή της όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της.


Εμείς είμαστε μαζί της και αν κρίνουμε από τα προσόντα της θα πάει σίγουρα πολύ μπροστά!