H Lindsay Lohan γίνεται βαμπίρ για την τέχνη

H Lindsay Lohan γίνεται βαμπίρ για την τέχνη

Δεν γνωρίζαμε πως η LiLo είναι φαν των εικαστικών τεχνών, ζήσαμε όμως αρκετά για να το μάθουμε και αυτό.

Μπορεί να έρχεται αντιμέτωπη με δικαστικές ποινές πιο συχνά και από τσιράκι μεγαλομαφιόζου σε ταινίες του Scorsese, μπορεί να συνεχίζει να κάνει ότι της κατέβει στο κεφάλι παρά το ήδη βεβαρημένοι ποινικό της μητρώο, η Lindsay όμως είναι, πάνω και πέρα από όλα τα άλλα, ταγμένη στη τέχνη.

Η κατατρεγμένη ηθοποιός, λοιπόν, παρευρέθηκε το Σαββατόβραδο σε μια φωτογραφική έκθεση στο Los Angeles του φίλου της Tyler Shieds, με τίτλο «Life Is Not A Fairytale», στην οποία παρουσιάστηκαν αρκετά καλλιτεχνικά καρέ όπου η ίδια ποζάρει ως βαμπίρ.

«Η Lindsay λατρεύει τα βαμπίρ», δήλωσε ο Shields για την φίλη και μούσα του, «Έχει καταγραφεί και στο παρελθόν πως είναι φανατική των βαμπίρ, και έτσι είπα πως πρέπει να κάνουμε την πιο τρελή λήψη στόματος βρυκόλακα χρησιμοποιώντας το στόμα της».

Το σετ των τεσσάρων φωτογραφιών που εκτέθηκαν, οι οποίες είχαν τραβηχτεί περίπου δύο μήνες πριν, παίζουν με τα κατακόκκινα χείλη της Lindsay και τους επιμηκυμένους κυνόδοντές της, ανάμεσα στις οποίες περιέχεται μια αρκετά προβοκατόρικη, όπου μαζί με την Lohan φωτογραφίζεται και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Vampire Diaries» Michael Trevino, σε μια προσπάθεια να της δαγκώσει τον λαιμό.

Ο Shields δήλωσε, μάλιστα, πως αυτή είναι μόνο μια πρώτη γεύση, καθώς έχει τραβήξει περισσότερες από 20 φωτογραφίες με την Lindsay στο συγκεκριμένο concept και σκοπεύει να τις αποκαλύψει σύντομα.

Κρατάμε την αναπνοή μας.