Γιατί όλοι πιστεύουν πως η Beyoncé έχει γεννήσει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί όλοι πιστεύουν πως η Beyoncé έχει γεννήσει;

Ποιά είναι τα στοιχεία που προδίδουν πως έφερε τα διδυμάκια της στον κόσμο;

Μπορεί το 2016 να σημαδεύτηκε από τον χωρισμό των Brangelina, όμως το 2017 θα το θυμόμαστε σίγουρα για την πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του ever. Και αυτή όπως καταλαβαίνεις δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνη της Beyoncé και τα διδυμάκια που περιμένει.

Ήταν ίσως μία από τις πιο όμορφες και γλυκές ειδήσεις που είχαμε ακούσει εκείνο το διάστημα. Η Queen Bey έγκυος σε δίδυμα και ο Jay Z με την 5χρονη Blue Ivy να πετάνε από την χαρά τους. Και ενώ πλέον όλοι γνωρίζαμε πως η τραγουδίστρια γεννάει μέσα στο καλοκαίρι εκείνη έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα, πυροδοτώντας φήμες πως έχει ήδη φέρει στον κόσμο τα παιδάκια της.

Γιατί όμως όλοι πιστεύουν πως η Beyoncé έχει γεννήσει; Οι οπαδοί της έχουν δημιουργήσει μια φρενίτιδα στο Twitter, ισχυριζόμενοι πως η σταρ γέννησε την Τρίτη. Ενισχυμένη ασφάλεια παρατηρήθηκε σε νοσοκομείο του Los Angeles, ενώ αναφέρθηκε επίσης ότι το προσωπικό ασφαλείας της έφερε δύο παιδικά καλαθάκια σε μια ιατρική μονάδα νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Μία πηγή είπε στο Hollywood Life: «Η ασφάλεια της Beyonce εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της στο Beverly Hills σήμερα το πρωί και να μεταφέρει δύο παιδικά καλαθάκια σε ένα νοσοκομείο στο Δυτικό Los Angeles. Η καταληκτική ημερομηνία για το ραντεβού της ήταν χθες και έχει δει την γυναικολόγο της σε τακτική βάση και σε διαφορετική τοποθεσία. Αυτή της η επίσκεψη στο νοσοκομείο είναι και η τελευταία».

Όπως καταλαβαίνεις όλα είναι πιθανά και μπορεί ήδη η 35χρονη να έχει γεννήσει. Σου θυμίζουμε άλλωστε πως τον Ιανουάριο του 2012 που γεννήθηκε η Blue Ivy το ανακοίνωσαν δύο ημέρες μετά την γέννηση της, οπότε όλα μπορούν να συμβαίνουν.