Η Kylie Jenner μόλις αποκάλυψε άθελα της, τη σχέσης της με τον Travis Scott στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner μόλις αποκάλυψε άθελα της, τη σχέσης της με τον Travis Scott στο Instagram

Καιρός δεν ήταν;

Εδώ και δύο μήνες σχεδόν οι φήμες πως η Kylie Jenner και ο Travis Scott είναι ζευγάρι δίνουν και παίρνουν, χωρίς ωστόσο η ίδια η reality star να ανακοινώσει κάτι επίσημα. Μάλιστα μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα πληροφορίες ανέφεραν πως το νεαρό ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά στο σπίτι της, με την Kendall να είναι η μόνη μάρτυρας.

Φυσικά ούτε και αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε και το μόνο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα –εκτός από τις κοινές τους φωτογραφίες- είναι το τατουάζ που έκαναν και οι δύο στον αστράγαλο τους. Η πεταλούδα αυτή συμβολίζει τον έρωτα τους και την αγάπη τους και κάπως έτσι άθελα της η Kylie αποκάλυψε τη σχέση της με τον Travis.

kylie travis snapchat

Η 19χρονη κοινοποίησε στο Instagram account της μία selfie της, αφήνοντας όμως στο backround έναν πίνακα ζωγραφικής με μία πεταλούδα επάνω. Όπως καταλαβαίνεις δεν δυσκολευτήκαμε και πολύ να το λάβουμε ως μήνυμα για την επιβεβαίωση τη σχέσης τους.

Το ζευγάρι άρχισε να χρησιμοποιεί το emoji με την πεταλούδα τον προηγούμενο μήνα, κάθε φορά που έστελνε ο ένας στον άλλο αγαπησιάρικα μηνύματα στα social media.Από εκεί προέκυψε και το τατουάζ που έκαναν στο ίδι σημείο μαζί. Και σκεφτόμαστε πως πραγματικά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε τόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη.