Baby boom: Η star και ο σύντροφος της θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom: Η star και ο σύντροφος της θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Υπάρχει πιο όμορφη είδηση από αυτή;

Πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο να ακούσεις, όταν μαθαίνεις πως μία γυναίκα –στην προκειμένη μια διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο- πρόκειται να γίνει μανούλα; Σίγουρα όχι, η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα και σίγουρα πολλές θα ήθελαν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Κάπως έτσι λοιπόν και η διάσημη αυτή κυρία με τον σύντροφο της, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού σύντομα θα αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας. Η 43χρονη star καλωσόρισε το πρώτο της παιδάκι τον York, τον Φεβρουάριο του 2016 –και πάλι μέσω παρένθετης- και τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να γίνει και πάλι μανούλα.

«Η Tyra Banks και ο φωτογράφος φίλος της, Erik Asla, βρίσκονται ήδη στις διαδικασίες του να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας», αναφέρουν αποκλειστικές πηγές στο Life&Style.

https://www.instagram.com/p/

Η Tyra είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως πάντα ήθελε δύο παιδάκια και το γεγονός πως δεν έχει διαψεύσει αυτή την είδηση σημαίνει πως πράγματι πρόκειται να γίνει και πάλι μανούλα.