Λίγο μετά τον ερχομό των διδύμων του, ο star γίνεται πατέρας για τέταρτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά τον ερχομό των διδύμων του, ο star γίνεται πατέρας για τέταρτη φορά

Είναι πραγματικά απίστευτο!

Αν μας έλεγε κάποιος πριν από λίγο καιρό πως ο διάσημος αθλητής μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες θα έχει τέσσερα παιδιά –μέχρι πριν είχε μόνο έναν γιο- θα μας φαινόταν τουλάχιστον αστείο. Γιατί αν το καλοσκεφτείς είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από περίεργο εκεί που έχεις μόνο ένα παιδί ξαφνικά να βρίσκεσαι με τέσσερα.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο star απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας δύο δίδυμα παιδάκια και αυτή τη στιγμή περιμένει και το τέταρτο. Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στον Cristiano Ronaldo, ο οποίος μόλις εχθές μας έδειξε στο account του στο Instagram τα νεογέννητα διδυμάκια του (είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύντροφος του Georgina Rodriguez τελικά είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

41521BE000000578 4591968 image m 95 1497141572691

Ναι και εμάς μας φαίνεται κάπως κουλό και παράξενο αλλά ο εκπρόσωπος του αποκάλυψε και επιβεβαίωσε στο HollywoodLife.com, πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, πρόκειται να γίνει και πάλι πατέρας σε μερικούς μήνες. Οι φήμες πως η σύντροφος του είναι έγκυος ξεκίνησαν τον Μάρτιο, όταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής κοινοποίησε στο Instagram μία φωτογραφία τους, στην οποία ήταν καθισμένοι στον καναπέ και κρατούσαν μαζί και οι δύο την σχετικά φουσκωμένη κοιλιακή της χώρα.

cristiano ronaldo girlfriend preggo rumors ftr

Μετά από εκείνη τη φωτό, λίγους μήνες αργότερα σε δημόσια εμφάνιση τους, η κοιλίτσα της νεαρής ήταν και πάλι ιδιαιτέρως φουσκωμένη, χωρίς και πάλι να επιβεβαιώνουν κάτι. Όλα αυτά όμως μέχρι εχθές που ο εκπρόσωπος του Ronaldo είπε στο HollywoodLife τα μαντάτα. Ο Πορτογάλος άσος είχε ήδη έναν γιο, τον 7χρονο Cristiano Ronaldo Jr και πλέον είναι (θα είναι) ένας πολύτεκνος χαρούμενος πατέρας.


https://www.instagram.com/p/