Λίγο πριν τα γενέθλια της και το πάρτι της στη Μύκονο, η star φωτογραφίζεται με το νέο της αμόρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν τα γενέθλια της και το πάρτι της στη Μύκονο, η star φωτογραφίζεται με το νέο της αμόρε

Ποιός να 'ναι αυτός ο μυστηριώδης κύριος;

Η Μύκονος είναι ένα από τα νησιά της Ελλάδας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος διασήμων όχι μόνο από την εγχώρια showbiz, αλλά και από το Hollywood. Μερικοί από αυτοί λατρεύουν την Ελλάδα –και δεν τους αδικούμε τα νησιά μας είναι υπέροχα- και έρχονται κάθε χρόνο, ενώ μία συγκεκριμένη star έχει ανοίξει και δικό της μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα έχει τα γενέθλια της και πριν λίγες ημέρες μέσω του account της στο Twitter μας ενημέρωσε πως θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι στη Μύκονο προσκαλώντας μάλιστα τις Britney Spears, Paris Hilton και Beyonce. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει ακόμη αναφερόμαστε στην Lindsay Lohan, η οποία κάθε χρόνο όλο και κάτι κάνει και μας επιτρέπει να ασχολούμαστε μαζί της.

Μια μέρα πριν από τα γενέθλια της μάλιστα κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία, στην οποία είναι με έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος την αγκαλιάζει και τη φιλά τρυφερά. Και αναρωτιόμαστε, Lindsay μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε;

41F3948000000578 0 image a 70 1498951352965

Στη φωτογραφία πάντως έδειχναν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και παρά το γεγονός πως ανέβασε τη φωτογραφία στο δικό της account εχθές το πρωί σήμερα δεν υπάρχει. Αυτή την ώρα η 31χρονη πλέον ηθοποιός διασκεδάζει στο νησί των ανέμων και ιδού μερικές φωτογραφίες που βρήκαμε στο Instagram.


Χρόνια πολλά Lindsay και αναμένουμε τα νεότερα για το καινούργιο σου αμόρε.