Η απόλυτη εκδίκηση! Η star & το καυτό φίλι της με τον άγνωστο τύπο που θα κάνει τον πρώην έξω φρενών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόλυτη εκδίκηση! Η star & το καυτό φίλι της με τον άγνωστο τύπο που θα κάνει τον πρώην έξω φρενών

Άουτς! Αυτό πόνεσε λίγο

Το ζευγάρι αυτό πέρασε από 40 κύματα, το κατέκριναν όλοι, δεν ήταν επιθυμητό από την οικογένεια του reality star και γενικότερα υπήρχε πάντα μία κάποια εχθρικότητα. Μέχρι που ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί και όλοι άλλαξαν –λίγο- χαρακτήρα. Είχαν κανονίσει ακόμη και να παντρευτούν, ωστόσο η αγάπη τους δεν ήταν αρκετή για να τους φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και τον Φεβρουάριο που μας πέρασε χώρισαν.

Η επισημοποίηση όμως του χωρισμού αυτού άργησε κάπως, αλλά ήρθε δια στόματος της τραγουδίστριας πριν από μερικές ημέρες. Και μετά την ανακοίνωση ήρθαν και οι φήμες πως η star έχει ήδη νέο συνοδό. Και αν μέχρι χθες δεν το πιστεύαμε, οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε να φιλά έναν άγνωστο άντρα μας έπεισαν.

421D6B8E00000578 0 image a 21 1499433464446

Ο λόγος για τη Blac Chyna, η οποία φήμες την θέλουν να βγαίνει με τον ράπερ Dejanel Carter. Δεν είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε αν στις φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά είναι ο ίδιος, το σίγουρο είναι πως ο Rob βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Μπορεί να έβαλε τα δυνατά του για να την εκθέσει μέσω Instagram και να τη ρεζιλέψει, ωστόσο εκείνη δεν πτοήθηκε και του αφιέρωσε τις πιο kinky φωτογραφίες της με τα καυτά φιλιά.

421D694E00000578 0 image m 20 1499433446749

Rob, όλα καλά;