Έξι μήνες μετά την τελευταία της σχέση η star είναι φουλ ερωτευμένη και κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξι μήνες μετά την τελευταία της σχέση η star είναι φουλ ερωτευμένη και κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να κρατήσει

Έξι μήνες έχουν περάσει από τότεπου είδαμε τη star τελευταία φορά σε δημόσια εμφάνιση της και μάλιστα να συνοδεύεται από έναν πολύ γοητευτικό άντρα. Συγκεκριμένα ήταν στο pre-party για τα SAG Awards, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 29χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια με τον νέο της τότε σύντροφο, με τον οποίο δεν έβγαιναν και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έκτοτε ομολογούμε πως χάσαμε τελείως τα ίχνη της και δεν την είδαμε ξανά, ούτε μαζί με το αμόρε της, ούτε μόνη της. Δεν ξέρουμε καν αν αυτή η σχέση ευδοκίμησε, αν παρέμειναν ζευγάρι ή σε πόσο χρονικό διάστημα έμεινε και πάλι μόνη της.

hilary duff flaunts pda with ely sandvik 05a

Ό,τι και να συνέβη όμως τότε, φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν, αφού ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Malibu να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, με τον νέο της σύντροφο και επιχειρηματία. Ο λόγος για την Hilary Duff και τον επιχειρηματία Ely Sandvik, οι οποίοι φάνηκαν να είναι ιδιαίτερα καλά μαζί.

hilary duff flaunts pda with ely sandvik 05

Οι φωτογραφίες τουλάχιστον στις οποίες και απαθανατίτηκαν δείχνουν ξεκάθαρα, πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά μεταξύ τους, αφού δεν έλειψαν και τα πολύ τρυφερά τετ-α-τετ με τους δυο τους στη θάλασσα.

Ελπίζουμε τουλάχιστον, αυτή τη φορά να κρατήσει!