Αυτό πόνεσε:4 μήνες μετά το διαζύγιο, η απόφαση του δικαστηρίου θα κοστίσει κάτι παραπάνω στη star

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πόνεσε:4 μήνες μετά το διαζύγιο, η απόφαση του δικαστηρίου θα κοστίσει κάτι παραπάνω στη star

Καλύτερα να μη χώριζε ποτέ

Ήταν μέσα Μαρτίου πριν από τέσσερις μήνες περίπου όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανακάλυψε πως ο σύζυγος της την απάτησε για δεύτερη φορά. Ναι ναι καλά διάβασες, αφού αν θυμάσαι λίγο μετά τα Χριστούγεννα ο σύζυγος της star απαθανατίστηκε να την απατά επ’ αυτοφώρω.

Φαίνεται όμως πως δεν του ήταν αρκετή η μία φορά και κάπως έτσι η τραγουδίστρια ανακάλυψε πως την απάτησε με τη νταντά των παιδιών τους. Στη συνέχεια μεσολάβησαν πολλές διαμάχες, ενώ βγήκαν στο φως και λεπτομέρειες που δεν ήταν καλές για κανέναν από τους δύο.

Τους τελευταίους μήνες όμως τους χάσαμε τελείως και δεν ξέραμε καθόλου τι συνέβη τελικά με το διαζύγιο τους. Αυτό βέβαια μέχρι πριν από κάποια 24ωρα που βγήκε η δικαστική απόφαση σχετικά με το διαζύγιο τους, η οποία δεν είναι και πολύ θετική, για τη σταρ τουλάχιστον. Η Mel B λοιπόν σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου είναι υποχρεωμένη να δίνει κάθε μήνα 40 χιλιάδες δολάρια στον πρώην σύζυγο της.

Ο Stephen Belafonte έκανε αίτηση διατροφής και ο δικαστής έκρινε πως ο star χρειάζεται οικονομική βοήθεια για το σπίτι του, το φαγητό του, το κινητό του και άλλα πράγματα γενικότερης φύσεως. Μέχρι λοιπόν να δούμε τι θα γίνει με το διαζύγιο τους, η star είναι υποχρεωμένη να δινει 40χιλιάδες το μήνα. Προς το παρόν, γιατί μπορεί το ποσό αυτό να αυξηθεί.

Εε, τι να πούμε, περαστικά στη Mel και υπομονή.