Ούτε ίχνος κυτταρίτιδας; Στα 53 της η star έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ούτε ίχνος κυτταρίτιδας; Στα 53 της η star έχει αυτό το κορμί

Ένα τσίμπημα το νιώσαμε

Είναι καλοκαίρι, διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και περιμένουμε με ανυπομονησία τις ημέρες που θα πάρουμε την άδεια μας να κάνουμε διακοπές. Και όσο τις περιμένουμε από το άγχος και τη λαχτάρα, τσιμπάμε και κάτι παραπάνω. Έπειτα πέφτουμε πάνω σε αυτή την φωτογραφία και νιώθουμε μικρά τσιμπήματα στην καρδιά και τις Ερινύες να μας κυνηγούν.

Γιατί υποκύψαμε ξανά στον πειρασμό, ενώ έχουμε υποσχεθεί κάτι στον εαυτό μας και έχουμε βάλει έναν στόχο; Καμία απάντηση, μόνο απλανές βλέμμα και μετά εστίαση στην παραπάνω φωτογραφία. Ναι, η παραπάνω κορμάρα ανήκει σε μία κυρία πρώην μοντέλο και ηλικίας 53 παρακαλώ.

Η star ανέβασε την φωτογραφία αυτή στο προσωπικό της account στο Instagram και εκτός από άπειρα like συγκέντρωσε και πολλά σχόλια. Είναι δυνατόν να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας; Ρητορική ερώτηση γιατί όπως βλέπεις κ εσύ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Η Yolanda Hadid, μητέρα τριών παιδιών (Gigi, Bella και Anwar) είναι 53 ετών και το κορμί της μοιάζει τουλάχιστον 30αρας, χωρίς καμία υπερβολή.


https://www.instagram.com/p/

Μετά από αυτό το σοκ το σίγουρο είναι πως δεν θα τσιμπολογήσουμε τίποτα μέχρι την ημέρα των διακοπών μας!


https://www.instagram.com/p/