Η «εγκυμοσύνη» της Gigi Hadid και όλη η αλήθεια μέσα από το twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η «εγκυμοσύνη» της Gigi Hadid και όλη η αλήθεια μέσα από το twitter

Τι αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media;

Θα μπορούσαν ο Zayn Malik και η Gigi Hadid να γίνουν γονείς και να έχουν το μικρό τους παιδάκι αγκαλιά σε λίγους μήνες; Η απάντηση είναι ναι, θα μπορούσαν, μιας και η σχέση τους πια έχει δοκιμαστεί αρκετά και το διάσημο ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί. Φήμες εδώ και λίγες ημέρες αναφέρουν πως το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει παιδάκι, ύστερα και από ένα σχόλιο της μητέρας του supermodel στο twitter.

Η Yolanda Hadid δημιούργησε έναν μικρό πανικό στο twitter, όταν σε ένα σχόλιο της έγραψε: «θα γίνω μία περήφανη γιαγιά σε 8 μήνες. Η ζωή είναι ευλογία». Όπως καταλαβαίνεις τα social media πήραν φωτιά και αμέσως άρχισε να μεταδίδεται από στόμα σε στόμα και από tweet σε tweet, πως το νεαρό supermodel είναι έγκυος. Ήταν και το μόνο πράγμα που μπορούσες να καταλάβεις άλλωστε μέσα από αυτό το σχόλιο.

Και αφού επικράτησε ένας μικρός χαμός στο Twitter, η 53χρονη έσπευσε να διορθώσει την –προφανώς- γκάφα της γράφοντας εχθές βράδυ σε νέο tweet «Όχι, φυσικά και όχι. Η κόρη μου δεν είναι έγκυος και αν ήταν, θα ήταν εκείνη που θα το ανακοίνωνε πρώτη και όχι εγώ».

Τα τινά λοιπόν τώρα είναι δύο: είτε η Gigi είναι έγκυος όντως και μητέρα της έκανε γκάφα με αυτό που έγραψε και θέλησε να το καλύψει, είτε το έγραψε για κάποιον άλλον λόγο, τον οποίο και δεν μας εξήγησε. Ό,τι και να συμβαίνει θα το μάθουμε λίαν συντόμως.