What? Η Julia Roberts βγαίνει με νέο σύντροφο και δεν φαντάζεσαι ποιος είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
What? Η Julia Roberts βγαίνει με νέο σύντροφο και δεν φαντάζεσαι ποιος είναι

Φήμες ή πραγματικότητα;

Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγονται φήμες πως η Julia Roberts και ο σύζυγος της Danny Moder δεν παιρνούν και την καλύτερη φάση στο γάμο τους και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν απαθανατίσει να βγαίνει μόνη της σε κοσμικές -ή μη- εξόδους. Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γάμος της με τον σύζυγο της έχει πάρει την κατηφόρα, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που έχουν δηλώσει πως έχουν ήδη χωρίσει και είναι μαζί μόνο για τα παιδιά.

Κάτι νέο όμως υπάρχει στο προσκήνιο για την ταλαντούχα ηθοποιό και αυτό όπως πολύ καλά κατάλαβες είναι ένας νέος σύντροφος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Magazine, η Julia Roberts έχει βρει ξανά τον έρωτα και μάλιστα στα μάτια κάποιου που τον γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, αφού έχουν παίξει μαζί σε ταινία στο παρελθόν.

Σίγουρα θυμάσαι το Pretty Woman, καθώς και το ποιοι έπαιζαν σε αυτή. Ναι, ναι καλά κατάλαβες, φήμες θέλουν τη Julia Roberts να βγαίνει κρυφά με τον Richard Gere και να μην είναι καθόλου φιλικό το κλίμα ανάμεσα τους. Ακούγεται περίεργο είναι η αλήθεια, αλλά τα δημοσιεύματα αυτό δηλώνουν. Τώρα το αν πρόκειται για αληθινό γεγονός ή ανυπόστατες φήμες θα το μάθουμε πολύ σύντομα.