Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν! Γιατί τσακώθηκε η Selena Gomez με τον Weeknd;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν! Γιατί τσακώθηκε η Selena Gomez με τον Weeknd;

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται κάποια στιγμή

Η Selena Gomez και ο Weeknd είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στον κόσμο του Hollywood και όταν διαβάζουμε πως κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους πάντα στεναχωριόμαστε. Κάπως έτσι συνέβη και αυτή τη φορά που μάθαμε πως είχαν τον πρώτο τους μεγάλο καυγά.

Και μπορεί να εμφανίστηκαν σύννεφα για λίγο στη σχέση τους, όμως εξαφανίστηκαν τόσο γρήγορα, όσο εμφανίστηκαν και αυτή τη στιγμή είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους και πιο ερωτευμένοι από πριν. Σύμφωνα με πηγές ο καυγάς τους συνέβη πριν αρκετό καιρό και συγκεκριμένα μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Selena. Όπως θα θυμάσαι ο καλός της τότε ήταν σε tour στην Ευρώπη και η απόσταση που τους χώριζε ήταν αρκετά μεγάλη. Εκείνη νευρίασε/στεναχωρήθηκε που πέρασε τα γενέθλια της χωρίς τον αγαπημένο της, εκείνος δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει κάτι και κάπως έτσι συνέβη ο πρώτος μεγάλος τους καυγάς.

Τα πράγματα όμως διορθώθηκαν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περίμενε και η τραγουδίστρια, αφού την αμέσως επόμενη ημέρα ο Weeknd επέστρεψε κοντά της γεμίζοντας την με δώρα για τα γενέθλια της. Όπως καταλαβαίνεις μέσα από αυτόν τον –ασήμαντο μεν- τσακωμό βγήκαν πιο δυνατοί και τώρα είναι ακόμη πιο ερωτευμένοι.