H Jennifer Aniston σε έξαλλη κατάσταση: Οι δηλώσεις της για την εγκυμοσύνη και το σώμα της

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Aniston σε έξαλλη κατάσταση: Οι δηλώσεις της για την εγκυμοσύνη και το σώμα της

Ένα μεγάλο μπράβο στη διάσημη ηθοποιό

Τα έχουμε πει: Η Jennifer Aniston αυτή την περίοδο περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι και άνθρωπος που επηρεάζεται και θυμώνει, όπως ακριβώς δήλωσε και σε συνέντευξή της στο Glamour.

«Aν για παράδειγμα έχεις φάει κάτι το οποίο σου έχει προκαλέσει φούσκωμα, τότε όλοι θα σε ρωτήσουν αν είσαι έγκυος ή τουλάχιστον αυτό θα υποθέσουν τα Μέσα. Κι εσύ απλά σκέφτεσαι από μέσα σου ότι έτσι είναι το σώμα σου».

«Το αν θα κάνει κάποιος παιδί, είναι καθαρά δική του υπόθεση και φυσικά του συντρόφου του. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί μία γυναίκα θα πρέπει να θεωρείται αποτυχημένη ή ημιτελής αν δεν είναι παντρεμένη με παιδιά. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή, η αξία μιας γυναίκας έχει να κάνει με το πώς είναι εμφανισιακά και πόσα likes έχει στο Instagram. Λες και δεν είναι αρκετά δύσκολο από μόνο του να είσαι νέος και να προσπαθείς να βρεις την ταυτότητα και το χαρακτήρα σου,» είπε.

438051B800000578 4817936 image a 60 1503528520075

«Ο τρόπος που παρουσιάζομαι από τα Μέσα, είναι ακριβώς ο τρόπος που παρουσιάζεται η γυναίκα γενικά. Τείνουμε να αποφασίζουμε τι είναι όμορφο κοιτάζοντας το σώμα και την εξωτερική μας εμφάνιση. Κι όμως, η απόφαση είναι δική μας. Ας την αλλάξουμε λοιπόν για όλες τις γυναίκες και κυρίως γι’ αυτές που λειτουργούν σαν παραδείγματα»!

Jennifer μου, καλά τα λες!