Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό και η αιτία είναι ένα δαχτυλίδι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό και η αιτία είναι ένα δαχτυλίδι

Αυτός ο γάμος μάλλον δεν θα γίνει ποτέ

Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση πια, πως αυτός ο γάμος του συγκεκριμένου ζευγαριού δεν θα γίνει ποτέ και όταν λέμε ποτέ το εννοούμε. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον -οριστικό- χωρισμό και για όλα φταίει ένα δαχτυλίδι.

Θα θυμάσαι σίγουρα που στις αρχές Αυγούστου η Miley Cyrus πήρε ένα δαχτυλίδι στον Liam Hemsworth, το οποίο θα συμβόλιζε την σχέση τους και την έναρξη για κάτι πολύ καλό στη ζωή τους (aka γάμος); Λοιπόν αποδεικνύεται πως εκείνος δεν το πήρε και πολύ σοβαρά το θέμα με το δαχτυλίδι και αυτό σχεδόν τελείωσε τη σχέση τους.

Συνήθως ένα συγκεκριμένο είδος κοσμήματος φέρνει ένα ζευγάρι πιο κοντά από ποτέ. Στην περίπτωση της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth όμως ένα δαχτυλίδι έφερε σχεδόν το τέλος μιας ρομαντικής σχέσης. Στις αρχές του μήνα η τραγουδίστρια εθεάθη να φοράει μία βέρα, κάτι που έκανε τους fans της να υποθέσουν πως εκείνη και ο καλός της παντρεύτηκαν κρυφά. Και μπορεί να μην αντάλλαξαν όρκους, αλλά όλοι πίστεψαν πως βρίσκονται ακριβώς σε αυτόν τον δρόμο με αυτό το δαχτυλίδι.

Λάθος όμως! Ο Liam δεν ήθελε να φοράει αυτό το δαχτυλίδι με αποτέλεσμα να βγάλει τη Miley Cyrus εκτός εαυτού. «Τον πίεσε πολύ να φορέσει το δαχτυλίδι, ώσπου τελικά έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να του φωνάζει νευριασμένη. Ο καβγάς αυτός είναι ένας από τους χειρότερους που είχαν ποτέ, με την τραγουδίστρια να κάνει να του μιλήσει πάνω από δύο μέρες. Και οι δύο πίστεψαν πως η σχέση τους έχει σχεδόν τελειώσει», ανέφερε μία πηγή στο Life&Style.

Και κάπου εκεί τα πράγματα μένουν μετέωρα. Τι θα γίνει τελικά με το ζευγάρι και τη σχέση τους, είναι όντως έναν βήμα πριν από τον χωρισμό;