Amal Clooney έχεις γίνει λίγο κορμάρα ή είναι ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Amal Clooney έχεις γίνει λίγο κορμάρα ή είναι ιδέα μας;

Τα κιλά της εγκυμοσύνης έχουν εξαφανιστεί

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Amal και ο George Clooney έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους και όπως είναι φυσιολογικό δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι αυτό το διάστημα (και κάθε μέρα από τότε). Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood κράταγε το καλό για το τέλος, αφού μετά τον παραμυθένιο γάμο του, έγινε και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών.

Και μπορεί –παρά τις προσπάθειες των φωτογράφων- να μην τα έχουμε δει καθόλου, είμαστε όμως σίγουρες πως είναι πανέμορφα, αφού θα μοιάζουν πολύ στους γονείς τους. Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα άρχισε και πάλι τις κοσμικές εμφανίσεις και η τελευταία τους στη Βενετία ομολογούμε πως μας άφησε άφωνες.



Amal έχεις γίνει λίγο κορμάρα ή είναι ιδέα μας; Η γλυκιά δικηγόρος και πλέον μανούλα φαίνεται πως έχει χάσει τα περιττά κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και οι φωτογραφίες που θα δεις το αποδεικνύουν περίτρανα.

amal

Η 39χρονη σύζυγος του ηθοποιού μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνιση της, ενώ δεν σταματήσαμε λεπτό να κοιτάζουμε τα γραμμωμένα πόδια της που φαίνονταν από το υπέροχο φόρεμα της.