Η διάσημη ηθοποιός έχει παντρευτεί εδώ και δύο μήνες κι εμείς ούτε που το είχαμε καταλάβει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός έχει παντρευτεί εδώ και δύο μήνες κι εμείς ούτε που το είχαμε καταλάβει

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ήταν τέλη Ιανουρίου, όταν η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφος της απαθανατίστηκαν σε κοινή τους έξοδο και είδαμε τη star να φορά έντα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Δεν μας πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβουμε πως ο καλός της, της είχε κάνει πρόταση γάμου και απλά περιμέναμε να ανακοινώσουν πότε σκοπεύουν να παντρευτούν.

Φαίνεται όμως, πως όσο μυστικά έγινε η πρόταση, τόσο μυστικά παντρεύτηκαν πριν από ενάμιση μήνα, αφού εμείς πραγματικά δεν καταλάβαμε τίποτα. Βλέπεις δεν υπήρχε και καμία φωτογραφία που να μαρτυρά το γεγονός και κάπως έτσι καθόμαστε τώρα -άφωνες- και διαβάζουμε για το πόσο αγαπημένοι είναι. Μοναδικό στοιχείο μας εκτός από το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους είναι βέρα που φορούσε στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε.

Η Kate Mara και ο σύζυγος της Jamie Bell είναι υπόδειγμα αγαπημένου ζευγαριού, αφού η ηθοποιός δεν κάνει λεπτό μακριά του. Ο σύζυγος της βρίσκεται στο Κολοράντο για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride και η 34χρονη ηθοποιός έχει ταξιδέψει μαζί του, προκειμένου να κάνει παρέα και να του συμπαρασταθεί. Κια μπορεί να μην έχουμε δει ακόη φωτογραφίες από τον γάμο τους, είμαστε όμως σίγουρες πως θα ήταν πολύ όμορφος και όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί η Kate.