Το διάσημο -πρώην- ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά, 7 μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο -πρώην- ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά, 7 μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου

Και δεν λένε ούτε γεια

Πέρασαν κιόλας επτά μήνες από τότε που η star κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της, ισχυριζόμενη πως την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους και την ωθούσε σε περίεργα σεξουαλικά τρίγωνα. Μάλιστα είχε δηλώσει πως είχε απλώσει χέρι επάνω της ουκ ολίγες φορές, κάτι που ομολογουμένως είχε σοκάρει την κοινή γνώμη.

Κάπως έτσι λοιπόν μαζεύτηκαν πολλά πράγματα και η star μη μπορώντας να παραμείνει άλλο σε αυτόν τον αρρωστημένο γάμο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Σήμερα ήταν η πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο του Los Angeles, όπου και οι δύο stars συναντήθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από 7 μήνες.

Ο Stephen Belafonte ίσα που έριξε μια ματιά στην Mel B την στιγμή που μπήκε στο δικαστήριο με εκείνη να μην του δίνει καν καμία σημασία. Στην αίθουσα βρέθηκε και η νταντά Lorraine Gilles, αυτή η οποία κατηγορείται πως βρισκόταν ερωτικά με τον σύζυγο της τραγουδίστριας.

Οι δικηγόροι της Mel B μάλιστα, Susan Wiesner και Larry Bakman, ζήτησαν από τους δικαστές να αλλάξουν την υπόθεση από πολιτική παρενόχληση στην νταντά σε ενδοοικογενειακή βία. Με αυτόν τον τρόπο η Mel θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών.

Αναμένουμε για τις εξελίξεις λοιπόν.

DPG Network