Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, το ζευγάρι κάνει την πρώτη έξοδο χωρίς να κρύβεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, το ζευγάρι κάνει την πρώτη έξοδο χωρίς να κρύβεται

Μόλις ένα 24ωρο έχει περάσει από τη στιγμή που μάθαμε πως οι δύο αυτοί stars τελικά είναι πράγματι μαζί. Τους πήρε ένα μήνα –εντάξει και κάτι παραπάνω- για να μας το αποκαλύψουν, αλλά έγινε η επισημοποίηση. Βλέπεις το κρυφτό από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό παιχνίδι.

Το διάσημο ζευγάρι μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους με τα τρυφερά φιλιά στο Miami Beach, πραγματοποίησε την πρώτη του έξοδο, χωρίς πια να κρύβεται και να είναι προσεκτικό με τους φωτογράφους. Ο Scott Disick και η Sofia Richie είναι και επίσημα μαζί και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι κακές γλώσσες. Η διαφορά ηλικίας τους βλέπεις ξεπερνά τα 10 χρόνια, ωστόσο οι δύο stars δείχνουν να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.

scott disick and sofia richie couple up for miami beach date night 09

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε βραδινή έξοδο στο Miami, όπου πήγαν στο Story nightclub μαζί με κάποιους φίλους, γύρω στις 2 το βράδυ. Φυσικά η είσοδος τους έγινε από τα VIP στον πίσω χώρο του club. Το 19χρονο μοντέλο ήταν ντυμένο στα λευκά (λευκό crop top, παντελόνι και μποτάκια), ενώ ο Scott ήταν κάπως casual. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, ωστόσο ποτέ μέχρι σήμερα δεν έδειχναν τόσο διαχυτικοί.

scott disick and sofia richie couple up for miami beach date night 04

Πλέον και αφού επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μ’ ένα καυτό φιλί είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν.