Ένα βίντεο και ένα σχόλιο στο Instagram μόλις πρόδωσαν το φύλο του μωρού του διάσημου ζευγαριού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα βίντεο και ένα σχόλιο στο Instagram μόλις πρόδωσαν το φύλο του μωρού του διάσημου ζευγαριού

Το τέταρτο μέλος της οικογένειας δεν αργεί

Είναι γνωστό πια εδώ και αρκετό καιρό πως το διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Μπορεί να καθυστέρησαν λίγο να επιβεβαιώσουν την είδηση, ωστόσο η κοιλίτσα της νεαρής star είχε πια φουσκώσει τόσο, που ήταν δύσκολο να το κρύψουν παραπάνω. Τι και αν ο διάσημος αθλητής έγινε πρόσφατα πατέρας δίδυμων παιδιών (μέσω παρένθετης μητέρας) είναι έτοιμος να νιώσει ξανά το συναίσθημα αυτό σε λίγους μήνες.

Ο άσος του ποδοσφαίρου σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το τέταρτο παιδάκι του –πρώτο με την σύντροφο του- και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα καταλάθος αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού τους, από ένα σχόλιο στο Instagram. Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez είναι πολύ χαρούμενοι μιας και θα αποκτήσουν ένα ακόμη κοριτσάκι.

Η νεαρή star ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account ένα βίντεο στο οποίο χορεύει salsa και οι δάσκαλοι της, της σχολίασαν από κάτω: «Το κοριτσάκι που κουβαλάς θα γινει μία υπέροχη χορεύτρια». Φυσικά το σχόλιο διαγράφηκε λίγο αργότερα, μιας και μας πρόδωσε το φύλο του μωρού τους.

https://www.instagram.com/p/

Η MailOnline έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του Ronaldo για ένα σχόλιο και φυσικά όλοι περιμένουν να μάθουν αν ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιβεβαιώσει την είδηση.

DPG Network