Λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης του, το διάσημο ζευγάρι πυροδοτεί φήμες περί αρραβώνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης του, το διάσημο ζευγάρι πυροδοτεί φήμες περί αρραβώνα

Σχεδόν απίστευτο

Μπορεί το διάσημο ζευγάρι να απαθανατίστηκε μαζί για πρώτη φορά τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, όμως του πήρε λίγους μήνες παραπάνω μέχρι τελικά να επιβεβαιώσει τη σχέση του. Αυτό έγινε πριν από μερικές ημέρες, που εθεάθη στο Miami beach σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, αλλά και να φιλιέται.

Τι και αν έχουν κάποια χρόνια διαφορά, ο έρωτας τους φαίνεται πως είναι μεγάλος, σε σημείο που έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες περί αρραβώνα. Ο Scott Disick και η Sofia Richie λέγεται πως γιόρτασαν με δείπνο και φίλους ένα πολύ σημαντικό γι’ αυτούς γεγονός.

scott disick sofia richie instagram

Όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάστηκε και πολύ για τους fans τους να υποθέσουν πως το νέο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Ο 34χρονος πέρασε το Σαββατοκύριακο με φίλους και την καλή του στο Miami και το Σάββατο μοιράστηκε μία φωτογραφία με εκείνον και τη 19χρονη αγαπημένη του, χρησιμοποιώντας τα stories του Instagram, που σημαίνει πως η φωτογραφία θα εξαφανιζόταν μέσα σε 24ώρες και το ίδιο ακριβώς έκανε και η Sofia.

scott disick sofia richie engaged

Ωστόσο ένα φίλος του Scott που παρευρέθηκε στο δείπνο ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο οι σερβιτόροι έφερναν ένα γλυκό με πυροτεχνήματα και ένα μήνυμα επάνω γραμμένο με σοκολάτα, που έλεγε: «Συγχαρητήρια Scott και Sofia». Το βίντεο story αυτό ήταν αρκετό για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να πιστεύουν όλοι πως αρραβωνιάστηκαν. Αλλιώς για ποιον λόγο θα τους έδιναν συγχαρητήρια;