Γιάννης Τσιμιτσέλης- Βάσω Λασκαράκη: Οι στιγμές που δεν θα ξαναζήσουμε

Λίγες εβδομάδες πριν από την τέταρτη επέτειο του γάμου της η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισουν να γράψουν ένα τέλος με καλλιγραφικά γράμματα στο άλμπουμ του έρωτά τους. Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού είχαν ήδη ξεκινήσει να διαρρέουν από το καλοκαίρι αλλά οι δυο τους είχαν προτιμήσει να μείνουν αμέτοχοι. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σήριαλ ''Πολυκατοικία'' και από ζευγάρι της μικρής οθόνης κατέληξαν στα σκαλιά ενός δημαρχείου με εκείνη να διανύει ήδη την πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. 

Στις 24 Οκτωβρίου του 2013 πέρασαν την πόρτα του Δημαρχείου ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017 ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσω της δικηγόρου του. Η ηθοποιός ήταν ήδη έγκυος την κορούλα τους όταν εκείνοι παντρεύτηκαν και σε κάθε τους συνέντευξη έδειχναν το πόσο πολύ θαύμαζε ο ένας τον άλλον.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ένα χρόνο περίπου μετά το γάμο είχε δώσει συνέντευξη στην Real life και είχε αναφέρει:«Είμαι πιστός! Είμαι απόλυτος σε αυτό! Ούτε τη συγχωρώ την απιστία, ούτε θα ήθελα να μου τη συγχωρήσουν..αν απατούσα τη Βάσω θα με… σκότωνε, δεν θα υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσω!». Η Βάσω από την άλλη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε αναφέρει πως ο έρωτας αυτός ξεκίνησε μέσα από μία φιλία και επαγγελματική συνεργασία.

okt2015 2

Το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν... συλλεκτικές. Και αυτές ακριβώς είναι που θα μας λείψουν καθώς ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια. Πάντα απλοί, ήρεμοι, cool και χαμογελαστοί.

 Στην gallery θα δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις πιο χαρούμενες (δημόσιες) στιγμές του ζευγαριού!

 

πηγή φωτογραφιών:ndp

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ