O Hugh Hefner πέθανε κι αυτή που πλάνταξε στο κλάμα δεν είναι η γυναίκα του

Διονυσία Ζαπατίνα
O Hugh Hefner πέθανε κι αυτή που πλάνταξε στο κλάμα δεν είναι η γυναίκα του

Από μια πλευρά το λες και λογικό. Αφού ουσιαστικά η 31 ετών Crystal Harris, τελευταία σύζυγος του Hugh Hefner, μένει ουσιαστικά στον δρόμο μετά το θάνατό του! 

Το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει την έχει δεμένη χειροπόδαρα και ο εκλιπών (R.I.P αν και με τέτοιες κατάρες που θα τρώει δύσκολο το βλέπουμε) δεν φρόντισε ούτε να την συμπεριλάβει στη διαθήκη του. Και περιμένετε τώρα να τον κλάψει; Μην τον κάψει κιόλας!

Μην στενοχωριέστε όμως. Τον κλαίνε άλλες. Γιατί ως γνωστόν η λίστα των γυναικών της ζωής του είναι μεγαλύτερη κι από την λίστα του Σίντλερ και δεν μιλάμε μόνο για όσες ήταν έστω και για λίγο ερωτικές του παρτενέρ. Μιλάμε και για φίλες του Celebrities που σε μεγάλο βαθμό του χρωστάνε πολλά. Τόσες και τόσες χτίσαν καριέρες στις αποκαλυπτικές τους φωτογραφήσεις στο θρυλικό Playboy!

Μια από αυτές φυσικά και είναι η Pamela Anderson. Και τον κλαίει έτσι όπως ο ίδιος ο Hef (για τους φίλους) θα ήθελε να τον κλάψουν...

pamela crying 2

Με ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο με το διάσημο μπούστο της σε κοινή θέα- τουλάχιστον φρόντισε να είναι μαύρο για να αναδεικνύει το πένθιμο της στιγμής- βαμμένη όσο πρέπει για να απλώσει το μακιγιάζ παντού με το κλάμα και να βοηθήσει έτσι τις -ανύπαρκτες- υποκριτικές της ικανότητες ενισχύοντας το δραματουργικό concept του βίντεο που ανέβασε η ίδια.






Κάποιοι λυγμοί, ρούφηγμα μύτης και ένα και καλά είμαι ράκος και δεν βγαίνει η φωνή μου, Bye Hef... Και ξανά κλάμα... Άστο κούκλα μου, αφού δεν σου βγαίνει... Βάλε καλύτερα μόνο φωτογραφίες και γράψε κάτι. Ίσως έτσι πείσεις πιο πολλούς.