Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως η Kim Kardashian μας αποκάλυψε τις εγκυμοσύνες εβδομάδες πριν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως η Kim Kardashian μας αποκάλυψε τις εγκυμοσύνες εβδομάδες πριν

Και δεν πήγε το μυαλό μας

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που «έσκασε» η βόμβα της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner. Πολλά τα σχόλια και οι δύσπιστοι, όμως αποδείχθηκε πως ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση για την Kylie μαθαίνουμε πως και η Khloe Kardashian είναι έγκυος από τον επί ένα χρόνο σύντροφο της, Tristan Thompson.

Και πριν καλά καλά χωνέψουμε τις δύο απρόσμενες εγκυμοσύνες στους Kardashian-Jenner, να σου και η Kim που επιτέλους ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Kanye West θα αποκτήσουν τρίτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Φυσικά αυτό δεν μας σόκαρε τόσο γιατί το γνωρίζαμε εδώ και αρκετούς μήνες, απλά η star δεν το είχε επιβεβαιώσει ακόμη.

Και εκεί που προσπαθούμε να συνέλθουμε από τις εγκυμοσύνες έρχεται στην επιφάνεια μία φωτογραφία της Kim Kardashian που είχε αναρτήσει στο Instagram σχεδόν ένα μήνα πριν και μας ουσιαστικά μας προϊδέασε γι’ αυτό που θα ερχόταν. Αλλά που να πάει το φτωχό μυαλό μας ότι έκρυβε κάποιο νόημα η παρακάτω φωτογραφία.



Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η λήψη αυτή είναι η απόδειξη πως οι αδερφές Kardashian ήταν έγκυος και εμείς δεν το γνωρίζαμε καν. Όπως βλέπεις κι εσύ στο συγκεκριμένο ενσταντανέ βρίσκεται αριστερά η Kim, στη μέση η Kylie κα δεξιά η Khloe, ακριβώς δηλαδή η σειρά με την οποία ανακοινώθηκαν οι εγκυμοσύνες.

«Just the 3 of us», έγραψε η Kim στη λεζάντα κρύβοντας ένα μήνυμα που ούτε φανταζόμασταν.