Το βίντεο του Gerard Pique που για μία ακόμη φορά διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με την Shakira

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το βίντεο του Gerard Pique που για μία ακόμη φορά διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με την Shakira

Μήπως πρέπει να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει;

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες πως ο Gerard Pique και η Shakira βρίσκονται σε μία περίεργη κατάσταση και πως έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, έπειτα από έξι χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Το ισπανικό site Cotilleo μετέδωσε στις 6 Οκτωβρίου πως το ζευγάρι χώρισε και πως επίσης η Shakira –και όχι εκείνος όπως είχε αρχικά γραφτεί- έφυγε από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη. «Είναι κάτι σοβαρό και είναι η τραγουδίτρια αυτή που πήρε τελικά την απόφαση για τη μεταξύ τους σχέση», ανέφερε μία πηγή στο site. Κανένας από τους δύο ως τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει βέβαια πως έχουν πράγματι χωρίσει, ενώ μάλιστα ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να μας πείσει για το τελείως ανττίθετο;

Ή μήπως δεν είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και είναι απλά η πραγματικότητα μεταξύ τους; Ο άσος της Barcelona για μία ακόμη φορά με ανάρτηση του μας δείχνει πως είναι όλα καλά μεταξύ τους και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη σχέση τους. Πριν από ένα 24ωρο περίπου ανέβασε ένα story στο Instagram account με τον ίδιο να βρίσκεται στις πρόβες της αγαπημένης του για την παγκόσμια περιοδεία που ξεκινάει τον Νοέμβρη και τελειώνει τον Φεβρουάριο.

Η Shakira τραγουδά και ο Pique τραβά βίντεο με τον ίδιο να τριγυρίζει στον χώρο και να τη χαζεύει. Την λες και μπερδεμένη κατάσταση είναι η αλήθεια.