#Familyaffair: Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι το πιο όμορφο ζευγάρι και έχουμε τις αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#Familyaffair: Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι το πιο όμορφο ζευγάρι και έχουμε τις αποδείξεις

Οικογενειακή εμφάνιση μετά από καιρό

Είναι πια γνωστό πως ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι ένα από τα ελάχιστα ζευγάρια του Hollywood που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την οικογένεια τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι σίγουρα προς τιμήν τους. Είναι αρκετά δύσκολο όταν είσαι διάσημος, όμως αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να το καταφέρεις.

Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα από τα αγαπημένα μας και δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε πολύ τους λόγους, είναι εμφανείς και τους βλέπεις και μόνη σου, όταν τυχαίνει να τους απαθανατίσει ο φακός. Αυτό ακριβώς συνέβη και αυτή τη φορά που οι παπαράτσι μετά από αρκετό καιρό απαθανάτισε το ζευγάρι με τις κόρες του στο Los Angeles να απολαμβάνουν μία οικογενειακή βόλτα.

4562BCEF00000578 0 image m 103 1508149553478

Ο 36χρονος ηθοποιός –sexy όπως πάντα- κρατούσε στην αγκαλιά του την 3χρονη κόρη του Esmeralda, ενώ κουβαλούσε ταυτόχρονα και τα παιχνίδια της και η κομψότατη και φινετσάτη –πάντα- Eva Mendes είχε στην αγκαλιά της την μικρή Amanda, η οποία σε έξι μήνες περίπου θα γίνει δύο ετών. Φυσικά για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να δούμε τα προσωπάκια των κοριτσιών, όμως δεν είναι κάτι που μας ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί η συνολική τους εικόνα ήταν μαγευτική.

4562BCFB00000578 0 image m 104 1508149571208

Βλέπεις δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε πολύ συχνά το ζευγάρι και οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν γιατί είναι η πιο όμορφη και χαμηλών τόνων οικογένεια.