Η Kim Kardashian γιόρτασε τα 37α γενέθλια της με έναν τρόπο που σίγουρα δεν περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian γιόρτασε τα 37α γενέθλια της με έναν τρόπο που σίγουρα δεν περίμενες

Άλλη μία έκπληξη από τη reality star

Σου το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, αλλά το λέμε μία ακόμα. Από τότε που η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι και για τρεις μήνες κλείστηκε στον εαυτό της έχχει αλλάξει πάρα πολύ και δεν δίνει πια στα ανούσια πράγματα την σημασία που τους έδινε. Προτιμάει να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά της και κατάφερε να αποκτήσει (σε λίγους μήνες δηλαδή) ένα τρίτο παιδάκι που πάντα ήθελε.

Εχθές είχε τα γενέθλια της και δεν το γιόρτασε με καμία γυμνή selfie όπως ίσως θα πίστευαν ή θα ήθελαν μερικοί, ούτε με κάποια ξέφρενη έξοδο της. Η 37χρονη πλέον reality star αποφάσισε να γιορτάσει αλλιώς, με έναν τρόπο διαφορετικό και σίγουρα αλλόκοτο για μία Kardashian.

Η Kim προτίμησε να γιορτάσει και να περάσει τα γενέθλια της σπίτι της με την οικογένεια της, με τις αδερφές, την μητέρα της και το πιο γλυκό; Με το αγέννητο παιδί της. Ήθελε πολύ να μην κάνει κάτι βαρύγδουπο για το οποίο θα συζητάνε όλοι και πραγματικά προσπάθησαν πολύ γι’ αυτό. «Πάντα σχεδίαζε να περάσει μία ήσυχη μέρα με τα παιδιά και τον σύζυγο της και τώρα χαίρετε ακόμη πιο πολύ που δεν διοργάνωσε κάτι εξωφρενικό», ανέφερε μία πηγή.

Κανόνισαν μάλιστα να επισκεφθούν την παρένθετη μητέρα και να περάσουν χρόνο μαζί της και με το μωράκι τους και για σήμερα το πρόγραμμα είχε brunch στο σπίτι της μητέρας της Kris Jenner. Λες να της ετοιμάζουν όλοι μαζί κάποια έκπληξη; Όπως και να ‘χει η κίνηση της με την παρένθετη μητέρα ήταν ό,τι πιο όμορφο σκέφτηκε.