Selena εσύ; Η τρομακτική αλλαγή της star και τα κιλά που έχασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Selena εσύ; Η τρομακτική αλλαγή της star και τα κιλά που έχασε

Μα τι της συμβαίνει;

Μία απίστευτα και τρομακτικά αδυνατισμένη Selena Gomez αντικρίσαμε, όταν είδαμε τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από το Big Apple. Γνωρίζαμε ή μάλλον μάθαμε πρόσφατα πως η τραγουδίστρια το καλοκαίρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Φαίνεται πως η διατροφή που ακολουθεί έκτοτε την έχει επηρεάσει κατά πολύ στην σωματική της διάπλαση, αφού φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά.

Η Selena Gomez παρευρέθηκε σε ένα meeting στη Νέα Υόρκη και σε αυτό φορούσε ένα θαλασσί πουά φόρεμα, με το οποίο είχε απαθανατιστεί ξανά στα μέσα του Σεπτέμβρη. Είναι ξεκάθαρο όπως θα δεις και μόνη σου, πως στην throwback φωτογραφία, η τραγουδίστρια έδειχνε πολύ πιο fit και υγιής.

selena gomez weight loss scary skinny pp

Σε εκείνη την εμφάνιση της η 25χρονη φαινόταν πολύ λαμπερή και υγιής και λίγες εβδομάδες αργότερα διατροφολόγοι αναφέρουν στο RadarOnline, πως η Selena έχασε μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες περίπου 15 κιλά (13.6 για την ακρίβεια). «Η Selena Gomez έχει χάσει περίπου 15 κιλά από τις 15 Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεδομένου πως είναι μόνο ένας μήνας είναι απίστευτα ανησυχητικό, ανεξάρτητα από την μεταμόσχευση του νεφρού της. Στην παγματικότητα οι μεταμοσχεύσεις νεφρών, συνήθως κάνουν τον ασθενή να πάρει βάρος και πολύ σπάνια να χάσει», ανέφερε η διατροφολόγος Charlene Ciardiello.

selena gomez weight loss scary skinny 01
selena gomez weight loss scary skinny 03

Αντιθέτως λοιπόν, η νεαρή τραγουδίστρια έχει χάσει αρκετό βάρος και κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό. Είναι πολύ ανησυχητικό και απλά περιμένουμε να μάθουμε νεότερα σχετικά με την υγεία της. Το σίγουρο είναι ένα, πως με το ίδιο φόρεμα που το καλοκαίρι αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, τώρα μοιάζει να "πνίγεται" μέσα σε αυτό.

Selena, τι σου συμβαίνει;