Κι όμως έχει κάνει δύο παιδιά! Το supermodel της VS φωτογραφίζεται με εσώρουχα και προκαλεί πανικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως έχει κάνει δύο παιδιά! Το supermodel της VS φωτογραφίζεται με εσώρουχα και προκαλεί πανικό

Ούτε μία ατέλεια

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Victoria’s Secret και έχει περπατήσει στην πασαρέλα της άπειρες φορές. Είναι 32 ετών έχει κάνει δύο παιδιά με τον αγαπημένο της σύζυγο και μέσα σε όλα αυτά, έχει και αυτή την κορμάρα. Η ξανθιά καλλονή φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα της και προκαλεί πανικό.

Η Doutzen Kroes είναι ένας χαρισματικός –θα λέγαμε- άνθρωπος και αυτό δεν χρειάζεται να διαβάσεις όλα τα παραπάνω για να το καταλάβεις. Αρκεί μία μόνο ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες της για να σε πείσουν πως όσα λέμε ισχύουν και με το παραπάνω. Το supermodel της Victoria’s Secret φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα από την καινούργια της κολεξιόν Hunkermoller και μας απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί αξίζει να τη βλέπουμε ξανά και ξανά στα catwalks.

45AAD0FD00000578 0 image a 82 1509144532919

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα δώσουμε κάποια ιδιαίτερη έμφαση στα εσώρουχα –αν και οολογουμένως ήταν πολύ όμορφα και sexy- αλλά στο απίστευτα καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της. Μα να μην έχει ούτε μία ατέλεια; Από την κορυφή ως τα νύχια ήταν (και είναι) υπέροχη και εκθαμβωτική και αν μη τι άλλο μια ζημιά στο διαδίκτυο την έκανε και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για τον αντρικό πληθυσμό.

45AAD26900000578 0 image a 92 1509144628085

Θα είμασταν άδικες και κακές –λίγο- αν λέγαμε πως αυτό το κορμί δεν είναι άξιο θαυμασμού. Η Doutzen διαθέτει ένα απίστευτο σώμα, το οποίο αν και έχει κάνει δύο παιδιά, διατηρείται άψογα. Έχει τις ιδανικές αναλογίες και γι’ αυτό λατρεύουμε να τη βλέπουμε να περπατά στις πασαρέλες. Ελπίζουμε να το κάνει για πολύ καιρό ακόμη.