Ο Cristiano Ronaldo αποκάλυψε το όνομα της κόρης του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Cristiano Ronaldo αποκάλυψε το όνομα της κόρης του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Θα γεννηθεί σε λιγότερο από έναν μήνα

Το «βραβείο» του πολύτεκνου πατέρα –αν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι- ανήκει δικαιωματικά στον Cristiano Ronaldo, ο οποίος μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο απέκτησε τρία ακόμη παιδιά. Μπορεί μέχρι πρότινος να ήξερες μόνο τον Cristiano Ronaldo Junior, όμως πλέον στην οικογένεια έχουν προστεθεί τα δίδυμα Mateo και Eva Maria, ενώ σε λιγότερο από έναν μήνα θα έρθει στον κόσμο και ο καρπός του έρωτα του με την Georgina Rodriguez.

Εχθές ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και η σύντροφος του Georgina μας ανακοίνωσαν το όνομα της κόρης τους, η οποία θα γεννηθεί σε 25 ημέρες όμως μας αποκάλυψαν οι ίδιοι. Βέβαια ο τρόπος που επέλεξαν για να μας ανακοινώσουν την απόφαση τους ήταν αρκετά πρωτότυπος.

nintchdbpict000348555665 e1503918706310

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια live μετάδοση στο Instagram και αφού μαζεύτηκαν οι φίλοι και θαυμαστές του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσαν πως το όνομα της κορης τους θα είναι Alana Martina. Είπε επίσης πως ο ίδιος διάλεξε το πρώτο σκέλος και η Georgina το δεύτερο. Η Alana Martina θα είναι το πρώτο παιδί του Cristiano που δεν γεννιέται μέσω παρένθετης μητέρας.

captureaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e1509131914711

Ο μικρός Mateo μάλιστα έκλεγε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και ο ποδοσφαιριστής εξήγησε πως αυτό συνέβη επειδή πεινούσε (λογικό, είναι ακόμη τόσο μικρός). Περιμένουμε λοιπόν, την μικρή Alana Martina σε λιγότερο από έναν μήνα.