Κim Kardashian-Kanye West: Το νέο δημοσίευμα περί χωρισμού και η αντίδραση των stars

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κim Kardashian-Kanye West: Το νέο δημοσίευμα περί χωρισμού και η αντίδραση των stars

Τι συμβαίνει τελικά;

Κι εκεί που η οικογένεια Kardashian μας αποκάλυπτε την μία εγκυμοσύνη πίσω από την άλλη, ξαφνικά μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο ένας χωρισμός. Αυτός του Kanye West με την Kim Kardashian, τον οποίο ομολογουμένως είχαμε αρκετό καιρό να ακούσουμε και μετά την είδηση πως περιμένουν τρίτο παιδί το είχαμε ξεχάσει εντελώς.

Και να σου που πάλι, και συγκεκριμένα δύο περίπου μήνες, πριν τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού ακούγονται φήμες πως το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η reality star είναι αυτή που πήρε την απόφαση για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και είναι ήδη έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της.

Από την άλλη ένας εκπρόσωπος της Kim Kardashian αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Hollywood Life πως αυτό το δημοσίευμα δεν ισχύει και πως είναι τελείως και απόλυτα λάθος. Το πραγματικό δημοσίευμα αναφέρει πως η star έβαλε τέλος σε αυτήν την φήμη περί χωρισμού οριστικά και πως από εδώ και πέρα είναι έτοιμη να συνεχίσει την ζωή της με τον σύζυγο της και τα δύο (πολύ σύντομα τρία) τους παιδιά. Λάθος συναγερμός λοιπόν!