Κι όμως ήταν αλήθεια! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως ήταν αλήθεια! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Σε έναν παραμυθένιο γάμο

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσαμε κάποιες φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία σε μία πολύ ρομαντική τελετή παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων και καλεσμένων. Δεν υπήρχε καμία παραπάνω πληροφορία σχετικά με την ώρα της τελετής ή πως έχουν επιλέξει να κάνουν τον γάμο τους και απλά περιμέναμε να μάθουμε, αν όλα αυτά ισχύουν.

Και τελικά ναι! Εχθές στην Τοσκάνη η Kate Upton και ο Justin Verlander ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανταλλάζοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, το διάσημο ζευγάρι έκανε επιτέλους το μεγάλο βήμα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, σφραγίζοντας την αγάπη τους.

Και η εβδομάδα αυτή δεν θα μπορούσε να έχχει τελείώσει καλύτερα για τον Justin Verlander, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τη νίκη της ομάδας του στο μπέιζμπολ, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Kate. Η 25χρονη φορούσε ένα λευκό μακρύ gown με δαντελωτά μανίκια, ενώ ο σύζυγος της έμοιαζε υπέρκομψος στο μαύρο κοστούμι του.

Η τελετή έλαβε χώρα σε μία παλιά μεσαιωνική εκκλησία στην κορυφή ενός λόφου, που είχε θέα όλη την κοιλάδα του Montalcino, ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Rosewood Castiglion Del Bosco resort. Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημο φωτογραφικό υλικό, όμως είναι σίγουρα θέμα χρόνου. Για αρχή θα αρκεστούμε σε αυτές που βρήκαμε σε ένα instagram account. Συγχαρητήρια λοιπόν.


https://www.instagram.com/p/