Η Taylor Swift μας αποκάλυψε μόλις πως εκείνη χώρισε τον Τom Hiddleston ή είναι ιδέα μας;

Η Taylor Swift μας αποκάλυψε μόλις πως εκείνη χώρισε τον Τom Hiddleston ή είναι ιδέα μας;

Μίλα καθαρά Taylor

Ένας χρόνος και δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που μάθαμε πως η Taylor Swift και ο Tom Hiddleston αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες σχέσης. Η τραγουδίστρια τότε δήλωνε έξαλλη με τον καλό της και έδινε ως αιτία χωρισμού την μεγάλη δημοσιότητα που είχε δώσει ο ίδιος στη σχέση τους χρησιμοποιώντας την φυσικά για δικό του όφελος.

Κι όμως η 27χρονη επιστρέφει τώρα με το νέο της άλμπουμ «Reputation», το οποίο έχει δημιουργήσει τρελό ντόρο από την ημέρα που κυκλοφόρησε και αφήνοντας υπονοούμενα στο τραγούδι Getaway Car, αναφέρει πως εκείνη παράτησε τον ηθοποιό. Μάλιστα στο ίδιο τραγούδι αφήνει να εννοηθεί πως χώρισε τον Calvin Harris για τον Tom.

rs 634x1024 160710072938 634.taylor sift tom hiddleston.cm.71016

«I wanted to leave him, I needed a reason», αναφέρει το κομμάτι χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ξεκάθαρα την πρόθεση της να χωρίσει με τον Dj και τραγουδιστή Calvin Harris. Όσον αφορά τον Tom; «That was the last time you saw me», τραγουδά η Taylor αφήνοντας τον ηθοποιό στα κρύα του λουτρού, όταν αντιλήφθηκε πως η σχέση τους είχε πάρει πολλή περισσότερη φήμη από αυτή που έπρεπε.

Βλέπεις η Taylor δεν ήθελε μεγάλα πράγματα, γι’ αυτό και τώρα κρατά σε τόσο χαμηλούς τόνους την σχέση της με τον Joe Alwyn. Προσέχει για να έχει και καλά κάνει εάν μας ρωτάς!

DPG Network