Ο Ashton Kutcher αντικατέστησε τον Charlie Sheen

Ο Ashton Kutcher αντικατέστησε τον Charlie Sheen

Τέλος εποχής και οριστικά για τον Charlie Sheen στη τηλεοπτική σειρά «Two and a half Men», μιας και σήμερα ανακοινώθηκε πως τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Ashton Kutcher.

Το ότι ο Charlie Sheen «πήρε πόδι» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Two And A Half Men» πριν λίγο καιρό, αφού έφτασε τους παραγωγούς στα όριά τους με την εξωφρενική συμπεριφορά του, ήταν γνωστό.

Έκτοτε πολλές φήμες είχαν ακουστεί σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό στον ρόλο του γυναικά, αλκοολικού και αλαζόνα «Charlie» -δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ηθοποιός και ρόλος είχαν το ίδιο όνομα- με τελευταίο στη λίστα τον Hugh Grant.

Σήμερα όμως, ανακοινώθηκε και επίσημα από τα studio της παραγωγής πως αυτός που θα «γεμίσει τα παπούτσια» του Sheen, θα είναι τελικά ο Ashton Kutcher. Να μια ενδιαφέρουσα ανατροπή που κανένας δεν περίμενε.

Ο Kutcher έπαιξε τελευταία στο «No Strings Attached» με την Natalie Portman, ενώ είναι περισσότερο γνωστός στην Αμερική για δύο πράγματα. Τη διάσημη εκπομπή με φάρσες σε διάσημους που είχε στο MΤV, «Punk'd», και τον γάμο του με την Demi Moore.

Δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για το κατά πόσο είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε έναν τέτοιο ρόλο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως είναι μόλις 33 χρονών και φαίνεται για ακόμα μικρότερος, θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε την ερχόμενη season της σειράς για να το διαπιστώσουμε –ή να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Σε κάθε περίπτωση, Charlie Sheen, you've been Punk'd.