Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton και η έκπληξη που επιφύλλασε στους θαυμαστές της

Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton και η έκπληξη που επιφύλλασε στους θαυμαστές της

Απλά υπέροχη και ασυναγώνιστη!

Η Kate Middleton κάνει πλέον επιλεκτικές και όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις συλλεκτικές εμφανίσεις. Η εγκυμοσύνη την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και για αυτό μέχρι τώρα ανέβαλλε διαρκώς τις δημόσιες εμφανίσεις της. Αφορμή, λοιπόν, για τη νέα της έξοδο ήταν η 70η επέτειος γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ και του Φιλίππου.


https://www.instagram.com/p/

Οι φωτογράφοι πέτυχαν την Kate Middleton να καταφτάνει στο κάστρο του ζευγαριού στην περιοχή Windsor. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και ο πρίγκιπας Harry με τον αδερφό του William. Η Meghan Markle πήρε απουσία καθώς δεν έχει παντρευτεί ακόμη με τον Harry, οπότε ίσως το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει μία τόσο επίσημη κοινή εμφάνιση. Να αναφέρουμε όμως πως φήμες την θέλουν αυτές τις ημέρες να βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ας σταθούμε όμως για λίγο στο κόσμημα της Middleton, το οποίο μας έφερε στο μυαλό μνήμες από το παρελθόν και την Diana. Το περιδέραιο στο λαιμό της Kate έχει φορεθεί από την πριγκίπισσα Diana το 1982 και το 1983 από την βασίλισσα Ελισάβετ. Πραγματικό κειμήλιο.


https://www.instagram.com/p/

Δεν καταφέραμε να δούμε ολόκληρο το outfit της Middleton απλά από τις φωτογραφίες καταλάβαμε πως είχε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα. Στην παρακάτω gallery θα δεις το φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση αυτήν της Middleton.