Ο The Weeknd έκανε κι επίσημα unfollow τη Selena Gomez κι επέστρεψε στην πρώην του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο The Weeknd έκανε κι επίσημα unfollow τη Selena Gomez κι επέστρεψε στην πρώην του

Και έτσι είναι και οι δυο ευτυχισμένοι

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο, η Selena Gomez και ο The Weeknd δεν πρόκειται να είναι ποτέ, μα ποτέ ξανά μαζί. Ο τραγουδιστής έκανε την πρώην του unfollow στο Instagram και όλοι ξέρουμε πως αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Κι όμως είναι πραγματικότητα!

Ο Weeknd έκανε unfollow το άτομο με τους περισσότερους followers στο Instagram (την Selena δηλαδή), αφού πρώτα το έκανε κι εκείνη πριν από μιάμιση εβδομάδα και πλέον της ανταπόδωσε την χάρη. Οι Abelena αποτελούν πια παρελθόν και αυτό είναι το πιο στενάχωρο γεγονός από όλα. Ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως και οι δύο δείχνουν να συνεχίζουν πολύ καλά την ζωή τους με τους πρώην τους.

Η Selena έχει επανασυνδεθεί εδώ και έναν μήνα με τον Justin Bieber, ενώ κυκλοφορούν και φήμες που θέλουν τον Weeknd να έχει κάνει το ίδιο με την Bella Hadid. Θυμάσαι άλλωστε που πριν από μερικές εβδομάδες απαθανατίστηκε να βγαίνει από το διαμέρισμα της στην Νέα Υόρκη. Κι ενώ η Bella τον ακολουθεί και στο Instagram και στο Twitter, εκείνος δεν την ακολουθεί.

Είμαστε όμως σίγουροι, πως είναι θέμα χρόνου να της κάνει follow back. Να σου αναφέρουμε επίσης πως παρά το γεγονός πως η Selly και ο Abel δεν ακολουθούνται, εκείνη δεν έχει διαγράψει από το προφίλ της μία κοινή τους φωτογραφία και τα τελευταία 24ωρα τα σχόλια που της λένε να τη διαγράψει είναι πάρα πολλά. Τι πιστεύεις πως θα κάνει η 25χρονη;